L’Ajuntament valora molt positivament la presència de Camprodon al Sea Otter Europe

Del 2 al 4 de juny la vila va donar a conèixer la seva oferta esportiva de muntanya en aquest esdeveniment de referència mundial del sector de la bicicleta. Consulta aquí l’àlbum complet de fotografies.
Sea Otter Europe 2017
La primera edició de Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show, un dels esdeveniments de referència mundial del segment de la bicicleta, celebrat del 2 al 4 de juny a Girona, ha tancat amb un balanç de 30.000 visitants, 350 marques i 4.130 ciclistes.
La vila de Camprodon va estar present a la mostra dins l’estand “EL RIPOLLÈS-Vall de Camprodon-Vall de Ribes  Pirineu de Girona” en el marc del projecte comú de difusió turística impulsat per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, la Vall de Ribes i el grup FGC (amb les estacions de muntanya Vall de Núria i Vallter 2000).
Al llarg dels tres dies, Camprodon es va promocionar com a territori de referència en la pràctica d’esports de muntanya i també va donar a conèixer l’oferta de rutes amb bicicleta que es poden dur a terme al municipi i a la Vall. En aquest sentit, es va editar un material promocional específic que conté un mapa del Ripollès i on hi apareixen totes les activitats que es duen a terme a la comarca amb la bicicleta com a gran protagonista: rutes i centres BTT, rutes cicloturistes…
Xavier Juncà, regidor de Turisme, ressalta que el Sea Otter ha estat un gran aparador per donar-nos a conèixer com a destí d’esport i de muntanya de primer nivell. Al llarg dels tres dies hem explicat la nostra oferta i hem rebut un feedback molt positiu per part de la gent i dels professionals del sector”.