L’Ajuntament treballa activament en la millora de l’espai públic

El consistori està duent a terme treballs de condicionament a les lleres dels rius,  de neteja en un espai molt visible de la Colònia Estabanell, d’arranjament del vial del costat de l’institut i de desbrossament a les muralles del castell.
WP_20180117_12_17_30_Pro
Neteja de les lleres dels rius Ter i Ritort al seu pas pel nucli urbà de Camprodon
Els treballs consisteixen en la neteja i desbrossament de les lleres per tal de garantir la conservació i la estètica dels espais.
Neteja d’un espai a la Colònia Estabanell
El consistori està netejant i adequant aquesta zona, ubicada al costat de la carretera C-38, amb l’objectiu de condicionar l’espai i garantir-ne la seguretat.
Inici de les obres de pavimentació  del vial pròxim a l’Institut Germans Vila Riera
Amb aquesta actuació, l’Ajuntament dóna compliment a la proposta feta des de l’Ajuntament Juvenil de Camprodon i que permetrà resoldre les actuals deficiències de mobilitat que presenta el camí per tal que aquest pugui ser utilitzat de forma òptima pels estudiants i els vianants.
Neteja de les muralles del Castell de Sant Nicolau
L’Ajuntament segueix apostant fermament per recuperar els diferents actius històrics i patrimonials del municipi. Amb la supervisió i el suport del Servei de Monuments de la Diputació de Girona, el consistori camprodoní continua amb els treballs de neteja i estudi topogràfic i arqueològic  de les muralles del Castell de Sant Nicolau amb l’objectiu de posar en valor l’espai i poder oferir  una visió nítida i completa d’aquest conjunt emmurallat.