L’Ajuntament repara alguns trams del camí vell de Font Rubí

Aquesta intervenció té per objectiu garantir la seguretat de la via a l’espera que es puguin iniciar els treballs integrals d’arranjament, previstos per a l’any vinent, que finançarà la Generalitat.

IMG_4408v2

L’Ajuntament de Camprodon està a l’espera de rebre l’aportació econòmica de la Generalitat contemplada al programa complementari de millora de camins locals que permetrà dur a terme un arranjament integral i posada a punt del camí vell de Font Rubí. Tanmateix, aquesta actuació no està prevista fins l’any vinent.
Ateses les mancances que presenta aquesta via i el temps que encara manca fins que es puguin començar les obres subvencionades per la Generalitat, l’Ajuntament de Camprodon ha dut a terme recentment diversos treballs d’asfaltat i reparació del ferm en aquells punts on l’asfalt es trobava en pitjors condicions. D’aquesta manera es garanteix la seguretat en aquesta via secundària que uneix Camprodon i el nucli de Font Rubí fins que es puguin començar les obres previstes per a l’any que ve.