L'Ajuntament renova la senyalització del municipi

La setmana passada van concloure els treballs de la primera fase del projecte de substitució i reparació dels elements de senyalització urbana de Camprodon. La segona fase es durà a terme durant el mes de setembre.
Senyal1
L’Ajuntament de Camprodon va completar la setmana passada la primera fase del projecte de  renovació, substitució i reparació  de la senyalització del municipi. Amb aquests treballs s’ha posat al dia una part important del parc senyalètic camprodoní, que fins ara presentava alguns elements obsolets i d’altres fortament deteriorats com a conseqüència del pas del temps. El projecte també ha servit per tal d’instal·lar senyalització nova en espais que fins a dia d’avui no disposaven d’indicadors senyalètics, com ara el cementiri municipal.
Senyal3
Els treballs efectuats fins ara representen la primera fase d’un projecte global que continuarà el mes de setembre. Un cop finalitzada la segona fase del projecte s’haurà dut a terme una posada a punt i actualització exhaustiva de tota la senyalització del municipi, oferint unes condicions òptimes per a la circulació i orientació de vehicles i vianants.
Senyal2