L’Ajuntament referma el seu compromís de construir la torre de telecomunicacions

Representants de l’equip de govern s’han reunit recentment amb veïns dels nuclis de Rocabruna, Beget, Salarça, Bolós i Font Rubí per explicar l’estat actual d’aquest projecte que ja es troba en marxa i que permetrà donar cobertura de TDT, telefonia mòbil i banda ampla.
La resolució dels dèficits de cobertura telefònica al municipi ocupa un lloc central entre les prioritats de l’equip de govern. Per tot plegat, l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala; el regidor d’Urbanisme, Jordi Batchelli; i el regidor de Nuclis, Xavier Rigat, han mantingut recentment una reunió informativa amb els veïns dels nuclis de Rocabruna, Beget, Salarca, Bolós i Font Rubí amb l’objectiu de posar sobre la taula l’estat actual del projecte de construcció d’una torre de telecomunicacions que permetrà resoldre definitivament la manca de serveis d’Internet, televisió i telefonia a la zona.
La trobada es va celebrar el passat dissabte 5 de novembre als estudis de Rocabruna i va comptar amb una participació significativa del veïnat, a qui l’Ajuntament agraeix la seva col·laboració i posa en valor la seva voluntat d’entesa. Durant la reunió, els representants del consistori van detallar als veïns i veïnes dels nuclis afectats l’estat actual del pla. En aquest sentit, el que es va comunicar és que el projecte ja es troba redactat, amb una ubicació definida i amb el cost de la inversió quantificat.
Mentrestant, l’equip de govern ha emplaçat als veïns de Rocabruna, Beget, Salarca, Bolós i Font Rubí ha reunir-se de nou el proper dissabte 3 de desembre (11 h.), a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, amb l’objectiu de tractar tots aquells aspectes d’interès sobre el dia a dia dels veïns i veïnes i dels seus nuclis.
 
IMG-20161107-WA0013
 
IMG-20161107-WA0014
 
IMG-20161107-WA0015
 
IMG-20161107-WA0016