L’Ajuntament presenta el Premi de Pintura Manel Surroca–Pirineu de Girona

El consistori i la Comissió Surroca donaran a conèixer en roda de premsa els detalls i les bases d’aquest concurs, que servirà com a acte de cloenda del Centenari Manel Surroca 2017.
Premi de Pintura Manel Surroca–Pirineu de Girona
Dimecres 14 de juny, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona (Avda. Sant Francesc, 29, 3a – Girona) acollirà a partir de les 11 h. l’acte de presentació del Premi de Pintura Manel Surroca-Pirineu de Girona.
El certamen, organitzat per l’Ajuntament de Camprodon i la Comissió Surroca amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Diputació de Girona, s’emmarca dins els actes de commemoració del Centenari Manel Surroca 2017 i servirà com a acte de cloenda, el proper mes de desembre, d’aquest homenatge popular al cèlebre pintor i artista camprodoní.
En aquest sentit, el concurs de pintura s’afegeix a la prop de desena de propostes que s’organitzaran al llarg dels propers mesos per commemorar aquesta efemèride; entre elles una exposició amb pintures inèdites cedides per veïns i veïnes de Camprodon que es podrà visitar del 22 de juliol a l’11 de setembre.
La presentació anirà a càrrec de l’alcalde de Camprodon, Xaier Sala; la regidora de Cultura, Anna Colomer; el director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos; i de Conxita Soler com a representant de la família Surroca.