L’Ajuntament presenta el Pla Local de Seguretat Viària i les seves primeres accions

El consistori posa en valor la implicació ciutadana i estudiarà totes les propostes veïnals fetes arribar durant la reunió de treball.
7ca7de74-8229-4fbd-bb0c-341e332c02c6
Divendres 4 de maig, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Camprodon va acollir la presentació pública del Pla Local de Seguretat Viària, projecte que permetrà regular i ordenar la mobilitat i procurar garantir la seguretat al municipi. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Xavier Sala; Joan Estevadeordal, planificador de mobilitat i membre de l’equip redactor del pla i de l’equip tècnic d’INTRA; i Anna Pintó, responsable de Gestió i Planificació de Seguretat Viària del Servei Català de Trànsit.
La sessió tenia com a objectiu fer partícips directes als veïns i veïnes del procés de definició d’aquest projecte que planteja accions destacades en diferents àmbits com la direccionalitat de carrers, la senyalització vertical i horitzontal, l’aplicació de mesures reductores de velocitat i la limitació d’accessos a determinades zones. Així, durant la reunió es van presentar els objectius i les primeres actuacions que es duran a terme, es va recollir el punt de vista dels veïns sobre el Pla de Seguretat Viària, i es van posar en comú quins canvis i quines millores comportarà la seva aplicació.
Xavier Sala, alcalde de Camprodon, valora molt satisfactòriament la implicació dels camprodonins i camprodonines i avança que “l’Ajuntament estudiarà totes les propostes i suggeriments sobre el Pla que han fet arribar els veïns i veïnes”. Així, Sala afegeix que “som molt conscients de la incertesa que pot generar aquest tipus de canvis en la mobilitat i el trànsit rodat, per això és imprescindible poder comptar amb l’opinió i la valoració dels nostres veïns i veïnes, que seran els grans beneficiaris d’aquest projecte”.
La reunió de treball celebrada a la Sala de Plens, finalment, també va servir per posar sobre la taula altres qüestions com la seguretat  de la carretera C-38  al seu pas per Camprodon i l’arranjament d’uns punts concrets de la carretera GIV-5223 que uneix la C-38 amb els nuclis de Rocabruna i Beget. En aquest sentit, l’Ajuntament agraeix les aportacions i parlarà amb els titulars de les vies sobre aquestes qüestions per tal de donar-hi solució.