L'Ajuntament posa en marxa un servei gratuït de consultoria mediambiental

Aquesta setmana l’Ajuntament de Camprodon posa en marxa un nou servei gratuït de consultoria mediambiental orientat a resoldre dubtes i oferir tota mena d’informació d’interès a entitats i veïns de la vila en matèria de medi ambient. Amb la implantació d’aquest servei el consistori camprodoní pretén donar una passa més en l’aposta pel foment de la sostenibilitat, tot posant a disposició de tothom una senzilla i àgil eina didàctica i divulgativa.
Línia Verda
Per accedir a tots els recursos que ofereix la nova plataforma només cal entrar al web www.liniaverdacamprodon.cat. Un cop al web, l’usuari podrà plantejar qualsevol dubte o consulta sobre temàtica mediambiental i, en un termini no superior a les 24 hores, un equip d’experts en la matèria es posarà en contacte amb ell per tal de facilitar-li informació al respecte. També existeix la possibilitat de fer ús d’aquest servei via telefònica a través del número 902.193.768.
Contaminació acústica, estalvi energètic, zones verdes, deixalleria, legislació mediambiental… Aquests són només alguns dels temes que aborda la nova plataforma i sobre els quals pot formular-se qualsevol tipus de consulta. Des de l’Ajuntament es convida els veïns i veïnes a fer ús de l’eina i així contribuir, amb uns hàbits més sostenibles, a fomentar un Camprodon cada cop més exemplar en matèria de medi ambient.