L'Ajuntament posa en funcionament quatre àrees wi-fi

La Biblioteca Municipal, l’Oficina de Turisme, la piscina municipal i el pavelló d’esports ofereixen, des d’aquesta setmana, connexió a internet gratuïta durant el seu horari d’obertura.
wifi1
L’Ajuntament de Camprodon té entre les seves prioritats vetllar per l’accés de veïns, entitats, empreses i comerços del municipi a les noves tecnologies de la informació. És per això que des de la Regidoria de Noves Tecnologies es treballa per tal de dotar el municipi de punts d’accés a internet de caràcter gratuït i lliure.
En aquest sentit, aquesta setmana han entrat en funcionament un seguit d’àrees wi-fi que permeten a l’usuari connectar-se a internet des de qualsevol dispositiu electrònic durant el període d’obertura dels equipaments en qüestió. Es tracta de la Biblioteca Municipal, l’Oficina de Turisme de Camprodon, la piscina municipal i el pavelló d’esports.
Amb la posada en funcionament del servei de wi-fi gratuït en aquests quatre equipaments tan estratègics, l’Ajuntament pretén donar una passa més en el camí cap a un municipi plenament adaptat als nous temps i oferir punts d’accés a internet a aquelles persones que tenen dificultats per accedir-hi.