L’Ajuntament pavimenta el camí d’accés de darrere l’institut

El consistori compleix amb el seu compromís d’arranjar aquesta via, tal com van decidir els membres de l’Ajuntament Juvenil del curs passat.
WhatsAppImage2018-03-23at10.08.04(1)
L’Ajuntament de Camprodon ha deixat pràcticament enllestit l’arranjament del camí de darrere l’Institut Germans Vila Riera, una actuació que s’ha pogut dur a terme gràcies, en gran part, a la iniciativa de l’Ajuntament Juvenil del curs 2016-2017. Aquest òrgan de participació disposa cada any d’un pressupost que es destina a dur a terme alguna actuació d’interès per a la població infantil i juvenil que el Ple hagi detectat com a necessària o prioritària.
L’obra ha consistit en la pavimentació del camí –abans de sorra- i es completarà amb l’enjardinament i enllumenat de l’entorn. Aquest camí, a part de ser una via d’accés dels estudiants a l’institut, és també l’espai on estacionen els autobusos de transport escolar. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Camprodon materialitza la decisió adoptada per l’Ajuntament Juvenil el curs passat: “Des de l’Ajuntament creiem que hem de seguir apostant per dotar als nostres alumnes de mecanismes de participació i decisió. Els joves tenen bones idees i són idees que ens beneficien a tots”, afirma el regidor de Participació Ciutadana, Xavier Rigat.
Durant aquest curs 2017-2018, els integrants de l’Ajuntament Juvenil tindran l’oportunitat, novament, de decidir a què es destinarà la petita partida pressupostària que l’Ajuntament ha reservat per invertir en aquelles propostes i idees que sorgeixin en el si d’aquest òrgan participatiu.