L'Ajuntament ofereix un nou curs gratuït de memòria

Curs de memòria (1)
El taller tindrà lloc a la Sala Germans Vila Riera i les inscripcions es poden formalitzar a l’Oficina de Turisme de Camprodon fins al dijous 19 de febrer.
Amb la voluntat d’afavorir l’autonomia i la independència de les persones grans i millorar la seva qualitat de vida, l’Ajuntament de Camprodon obre les inscripcions per al segon torn del curs de memòria. Les inscripcions es poden tramitar a l’Oficina de Turisme de Camprodon, de dimecres a dissabte, de 10 a 14h i de 16 a 19h, i diumenge en horari matinal. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dijous 19 de febrer.
Amb aquesta activitat gratuïta, que compta amb 10 places disponibles, la Regidoria de Serveis Socials facilita una eina més perquè les persones fomentin l’entrenament cognitiu, desenvolupin i mantinguin la memòria, millorin el seu benestar emocional i potenciïn també la presa de decisions i les relacions intergrupals.
Aquest taller de memòria, impartit per la neuropsicòloga Laura Selgas, tindrà lloc a la Sala Germans Vila Riera i començarà el dimecres 1 de març a les 16h. Les classes tindran una durada d’una hora i el curs finalitzarà al mes de juny.
Taller curs de memòria