L’Ajuntament mostra als joves com treballa i funciona l'administració

El dimarts, 12 de març, el Secretari del consistori ha participat en el projecte “Som el futur de la Vall ”, dirigit a alumnes de 2n d’ESO de l’Institut de Camprodon.
 
Aquest dimarts, 12 de març, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Camprodon ha acollit una conferència impartida per Jaume Salés, Secretari del consistori. La xerrada s’ha emmarcat en el programa “Som el futur de la Vall”, que duen a terme els alumnes de 2n d’ESO de l’Institut de Camprodon, i ha consistit en una exposició sobre el paper i el funcionament de l’administració local camprodonina. També hi ha hagut un torn de preguntes al final de la conferència. A més, s’ha ensenyat als estudiants com es pot interactuar amb l’ajuntament de forma electrònica, i s’ha passat algun vídeo sobre l’administració per fer la xerrada més dinàmica, com per exemple un ple municipal transmès per streaming.
 
Sobre “Som el futur de la Vall”
“Som el futur de la Vall” és un projecte concebut per despertar la capacitat i les habilitats innovadores en l’alumnat de secundària, mentre descobreixen i treballen els diferents sectors socioeconòmics del teixit de la Vall de Camprodon. La línia de treball té com a finalitat l’arrelament dels alumnes, que seran futurs professionals i agents innovadors del territori. L’Ajuntament ha estat convidat per explicar com treballa aquesta administració: com s’organitza administrativament i política. També es mostra com el consistori interactua amb els veïns i veïnes de la vila i de la Vall, per contrarestar l’activitat econòmica de les empreses privades, a través de la prestació de serveis públics per part d’aquest ens.
Som el futur de la Vall