L’Ajuntament Juvenil presenta les propostes d’enguany per millorar el municipi

Entre aquestes destaquen un seguit d’accions per a la Festa Major 2020.
Avui divendres 28 de febrer ha tingut lloc la sessió plenària de presentació de propostes de l’Ajuntament Juvenil de Camprodon, del curs 2019-2020. Els membres de l’ens juvenil han exposat les diferents propostes, desenvolupades durant les juntes de govern que s’han celebrat amb anterioritat. Entre aquestes, destaquen particularment la proposta de Festa Major 2020 i altres idees de millora d’àmbit municipal.
Berta Sunyer, regidora de Joventut, ha assistit a la jornada per recollir les propostes, i treballar conjuntament i de la mà amb l’Ajuntament Juvenil de la vila. Sunyer valora “molt positivament el ple juvenil, que ha servit per escoltar el col·lectiu jove de la vila, un sector que és el futur del municipi”. A més, la regidora anima “els joves de Camprodon a continuar participant en aquest tipus d’iniciatives, que fan de la nostra vila un lloc cada vegada més dinàmic i cívic”.
L’Ajuntament Juvenil és un òrgan participatiu que té com a objectiu el foment de la participació juvenil i coordinar-se amb l’equip de govern. A més, esdevé un perfecte espai social de debat, transparència i reflexió.

Ajuntament Juvenil 6