L’Ajuntament Juvenil celebra el seu primer Ple del curs 2021-2022

La Sala de Plens avui s’ha celebrat el primer Ple de l’Ajuntament Juvenil de Camprodon del curs 2021-2022. Durant la sessió, s’han presentat els 20 membres del nou plenari i s’ha nomenat oficialment Albert Verdaguer com a nou alcalde juvenil, i Joan Fornos com a nou secretari. Com és habitual l’Ajuntament Juvenil disposarà d’una petita partida pressupostària per invertir en aquelles propostes i idees acordades en el si de l’òrgan participatiu.
L’Ajuntament Juvenil és una eina per fomentar la participació dels joves en les polítiques del consistori, i per tal de dotar-los d’un espai de reflexió i aprenentatge amb relació a les dinàmiques de funcionament de l’Ajuntament. El Plenari està constituït per vint alumnes de l’Escola Dr. Robert i de l’Institut Germans Vila Riera, escollits pels seus companys en processos interns de votació.
Aquesta activitat està dinamitzada per l’àrea de joventut del Consell Comarcal del Ripollès. L’alcalde de Camprodon, Xavier Guitart, i la regidora de joventut, Maria Casadesús, han donat la benvinguda als membres d’aquest ajuntament juvenil.
AQUÍ podeu consultar l’acta de la sessió plenària d’avui!