L’Ajuntament inverteix en la millora de la Piscina Municipal

El consistori impulsa la reforma dels vestidors, serveis higiènics i dutxes de l’equipament per adaptar-los a les necessitats dels usuaris. Els treballs compten amb el suport de la Diputació de Girona.
La promoció de l’activitat esportiva i els seus beneficis, així com la millora, renovació i equipament de les instal·lacions esportives del municipi amb criteris de coherència i programació eficient, ocupen, des del primer dia, una posició central entre les prioritats de l’equip de govern. Per tot plegat, amb l’objectiu d’augmentar la vida útil d’aquests equipaments i d’oferir-ne als camprodonins i camprodonines un estat òptim i segur, l’Ajuntament impulsa aquest mes de novembre treballs de millora a la Piscina Municipal de Camprodon.
L’actuació consisteix en la reforma de la zona de vestidors i nuclis humits de l’edifici situat a l’interior de l’equipament. Les obres que s’estan duent a terme comportaran l’eliminació de les barreres arquitectòniques per poder adaptar els vestidors, serveis higiènics i dutxes per a l’ús d’ambdós sexes. A més, es farà una renovació de les instal·lacions de la xarxa d’aigua, que no han estat renovades des de la construcció de l’edifici. Jordi Batchelli, regidor d’Obres i Manteniment, assegura que “aquests treballs són totalment necessaris si volem oferir un equipament de primera qualitat que s’adapti a les necessitats dels veïns i veïnes que en fan ús regularment”.
L’actuació a la Piscina Municipal permetrà, alhora, aproximar les dependències de recepció i de bar, per tal de poder unificar-ne la gestió i millorar-ne el control i l’eficiència funcional.
 
untitled
 
IMG-20161115-WA0000
 
IMG-20161115-WA0003
 
IMG-20161115-WA0004
 
IMG-20161115-WA0006