L’Ajuntament incorpora el nou vigilant municipal

La incorporació del nou agent permetrà continuar reforçant la vigilància des de finals de juliol i durant tot el mes d’agost.
Miquel Àngel Paneque és la persona seleccionada, després del procés de selecció efectuat durant les darreres setmanes, per assumir les funcions de vigilant municipal.
L’Ajuntament va decidir fer una convocatòria per incorporar un nou vigilant després que l’anterior deixés les funcions. En aquest sentit, en Miquel Àngel actuarà per garantir la protecció, seguretat i assistir els veïns i veïnes durant tot l’any, però a més suposarà “poder continuar amb el reforç del servei de vigilància des de finals de juliol i tot l’agost”, explica l’alcalde Xavier Sala. “Durant l’estiu, el nombre d’activitats incrementa, així com el nombre de visitants, i volem transmetre una completa seguretat a tothom. Creiem que en Miquel Àngel serà una peça clau per assegurar la tranquil·litat a la nostra vila”, conclou l’alcalde.
Al mateix temps, també s’agraeix la tasca de tot el cos de vigilants municipals de l’Ajuntament de Camprodon per la seva implicació, esforç i treball.
Nou vigilant