L’Ajuntament impulsa el programa local de foment de l’emprenedoria ‘Emprèn tot l’any a Camprodon’

Les persones interessades en la concessió de subvencions poden presentar les seves sol·licituds fins el 31 de desembre del 2017 a través de la seu electrònica de l’Ajuntament.
L’Ajuntament posa a disposició dels veïns i veïnes una nova eina eficaç i de primer nivell, pionera al municipi, que té com a doble objectiu fomentar l’esperit d’emprenedoria entre els camprodonins i camprodonines i apostar decididament per la implantació de noves activitats industrials, comercials i de serveis al municipi.
Amb l’estreta col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, el consistori camprodoní ha presentat aquest mes de maig el programa ‘Emprèn tot l’any a Camprodon’; un projecte de subvencions públiques que permetrà donar suport econòmic a totes aquelles persones empadronades a Camprodon que vulguin iniciar aquest any 2017 una nova activitat econòmica com a empresari/ària individual.
Les sol·licituds per a la concessió de les subvencions es poden presentar fins el 31 de desembre de 2017 a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Camprodon. Els requisits per poder accedir a les ajudes, així com els fonaments i les bases del programa es poden consultar a través d’aquest enllaç.
Xavier Sala, alcalde de Camprodon, assegura que “som plenament conscients del potencial humà, social i econòmic de la gent de Camprodon. Un talent que cal que cuidem, treballem i potenciem. L’emprenedoria és una oportunitat i un valor en totes les acceptacions del terme: per la valentia de passar de la idea a l’acció; per l’aportació social i per l’ocupació que genera; i perquè gran part dels projectes responen a productes i serveis innovadors, i com a tals, aporten valor afegit”.
Sala, a més, afirma que “el nostre compromís és seguir avançant de forma conjunta en la millora de la formació i la igualtat d’oportunitats, en especial dels joves, i contribuir al desenvolupament social i econòmic de Camprodon i del conjunt del territori”.
‘Emprèn tot l’any a Camprodon’ suposa un salt qualitatiu en l’aposta de l’Ajuntament de Camprodon per fomentar l’emprenedoria i l‘activitat empresarial al municipi. En aquesta línia, el programa forma part d’una estratègia global que inclou la creació d’un espai físic de coworking per crear i establir sinergies i compartir coneixement entre les empreses i els emprenedors; o l’impuls d’activitats i programes d’assessorament i creixement empresarial.