L’Ajuntament edita els tríptics ‘On dormir’ i ‘On menjar’

Les dues publicacions es distribuiran a l’Oficina de Turisme i en establiments comercials. Ja es poden consultar en versió digital.
L’Ajuntament de Camprodon distribuirà pròximament dos tríptics amb informació turística relativa als establiments d’allotjament i restauració que hi ha al municipi. Es tracta d’una iniciativa que s’ha engegat des de l’Oficina de Turisme per proporcionar un millor servei tant a visitants i turistes com als mateixos camprodonins i camprodonines: “És una informació que se’ns demana molt i que és molt important poder donar”, assegura el regidor de Promoció Econòmica, Xavier Juncà.
Cada tríptic recull una quarantena d’establiments, amb les seves corresponents dades de contacte, dies d’obertura, horaris, mapa de situació i altres dades d’interès. La difusió d’aquests dos tríptics es farà a través de l’Oficina de Turisme i en establiments comercials del municipi. El díptic també compta amb codis QR que enllacen amb els diferents i canals digitals de què disposa el municipi, entre ells l’enllaç a la versió digital de cadascuna d’aquestes dues publicacions.
On dormir
On menjar