L'Ajuntament de Camprodon aposta per la digitalització i la modernització de l'administració electrònica

Dues treballadores municipals van assistir el passat 1 de març a una sessió formativa amb l’objectiu d’adquirir més coneixements relacionats amb les novetats d’àmbit tecnològic.
L’Ajuntament de Camprodon continua treballant amb l’objectiu d’adaptar-se als nous temps i oferir als veïns i veïnes més i millors eines per relacionar-se amb l’ens local. D’aquesta manera, i amb la ferma voluntat de millorar la implantació, ús i posada a disposició de la ciutadania i les empreses de serveis d’administració electrònica, les treballadores municipals Glòria Escolà i Núria Mayà van assistir al curs ‘ Viure a l’Administració amb entusiasme’, que va tenir lloc a la Casa de Cultura de Girona.
Taller "Viure l'administració electrònica amb entusiasme"
L’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, manifesta que “l’assistència a sessions formatives com aquesta evidencien la voluntat del govern municipal d’oferir un salt qualitatiu quant a transparència i qualitat de servei al municipi”.
Aquest curs, organitzat per l’Oficina de Bon Govern, Transparència i Participació Ciutadana de la Diputació de Girona, en col·laboració amb altres àrees de la Diputació, va servir per analitzar noves maneres de fer que ajudin els treballadors públics a adaptar-se als canvis en què estan immersos com a conseqüència de les novetats legislatives i tecnològiques. També es van posar en comú, de manera col·laborativa, eines i mètodes de motivació en la gestió del canvi cap a l’administració electrònica i la transformació digital.
Aquesta formació arriba juntament amb l’entrada en funcionament la seu electrònica de l’Ajuntament, una plataforma que va néixer amb la voluntat d’esdevenir un espai telemàtic de relació entre els camprodonins i camprodonines i el consistori. Així doncs, l’Ajuntament manté una actitud proactiva, constructiva, flexible al canvi i predisposada en termes de digitalització i administració oberta.