L’Ajuntament convoca una reunió per explicar el Pla Local de Seguretat Viària

La trobada tindrà lloc el divendres 4 de maig, a les 18 hores, a la Sala de Plens, i comptarà amb la presència de representants del Servei Català de Trànsit i de l’empresa INTRA, els quals han participat en l’elaboració del projecte.
Cartell_A3_Reunió oberta Pla Local de Seguretat Viària_01-001
L’Ajuntament de Camprodon convoca una reunió oberta a tots els veïns per tal d’exposar les actuacions previstes en relació al desplegament del Pla Local de Seguretat Viària, projecte que permetrà regular i ordenar la mobilitat i la seguretat al municipi. Aquest Pla planteja accions destacades en diferents àmbits com la direccionalitat de carrers, la senyalització vertical i horitzontal, l’aplicació de mesures reductores de velocitat i la limitació d’accessos a determinades zones.
L’objecte d’aquesta trobada serà, per tant, donar a conèixer les primeres actuacions que es duran a terme, recollir el punt de vista dels veïns sobre el Pla de Seguretat Viària i posar en comú quins canvis comportarà la seva aplicació.
La reunió tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Camprodon el pròxim divendres 4 de maig, a les 18 hores. A la reunió també hi assistiran tècnics redactors del projecte i una representació del Servei Català de Trànsit.