L’Ajuntament aprova el pressupost pel 2021

En el darrer ple de l’Ajuntament de Camprodon, celebrat telemàticament aquest dilluns 21 de desembre, es va aprovar el pressupost municipal per l’exercici 2021 amb la finalitat de consolidar les accions desenvolupades en aquesta legislatura i iniciar-ne de noves.

Pel que fa al pressupost consolidat total pel proper exercici, que ascendeix a 5.269.377 €, i que corresponen a la suma dels dos pressupostos de l’Ajuntament i la Residència Geriàtrica. Aquests pressupostos es caracteritzen per donar continuïtat a la línia econòmica del 2020.

El capítol d’inversions pel municipi i pels nuclis, preveu el desenvolupament d’accions i l’inici de noves com ara: la finalització i posada en marxa dels serveis de telefonia i Internet de la torre de telecomunicacions de Beget; la remodelació del carrer València; la compra de dos vehicles elèctrics per renovar el parc mòbil de la brigada; i la finalització del Pla de Foment Territorial de Turisme. A més de l’adequació de la nau de la Brigada, un projecte iniciat el 2020, que començarà a executar-se aquest any.

Pel que fa a les inversions de la residència geriàtrica municipal l’Hospital destaca la remodelació de la recepció de la residència i l’adquisició d’un vehicle de transport adaptat.
El pressupost municipal de l’exercici 2021 es va aprovar amb 6 vots a favor i 4 en contra.
Podeu consultar tota la informació del pressupost en aquest document!