Laia Sanz, protagonista del cicle “Dones & Esport”

La pilot corberenca, que aquest mes de setembre s’ha proclamat campiona del món d’enduro per cinquena vegada, serà rebuda a l’Ajuntament i signarà el llibre d’honor de la vila.
La pilot catalana de trial, raid i enduro Laia Sanz serà la protagonista aquest dissabte 17 de setembre de la segona sessió del cicle de conferències “Dones & Esport” que organitza la Regidoria d’Esports i que té com a objectiu promoure l’activitat física professional o amateur entre les dones i debatre sobre el rol femení en el món de l’esport. La trobada es farà al Casal Camprodoní, a partir de les 19:30 h., i és oberta a tota la ciutadania. Abans, però, a les 18:30 h., hi ha prevista una recepció oficial a l’Ajuntament i la firma del llibre d’honor de la vila a la Sala d’Actes.
Laia Sanz, que el passat 11 de setembre es va proclamar campiona mundial d’enduro per cinquena vegada i que suma a les seves vitrines un total de 18 títols mundials en diferents categories, serà l’encarregada de conduir una xerrada i un debat on, entre altres, es tractaran qüestions com la conciliació de la vida professional i familiar amb la pràctica de l’esport i l’activitat física o la visibilitat de la dona esportista als mitjans de comunicació. Sanz agafarà el testimoni de la corredora de muntanya Emma Roca, que el passat 10 de setembre va ser l’encarregada de donar el tret de sortida a aquesta primera edició del projecte.
El cicle de conferències “Dones & Esport” consta d’un total de cinc xerrades distribuïdes en cinc jornades. Després d’Emma Roca i Laia Sanz, també participaran del projecte el Club Patinatge Artístic d’Olot (22 d’octubre) i l’alpinista Araceli Segarra i la corredora de muntanya Núria Picas, amb data encara per confirmar.
 
Cartell Laia Sanz