L’agenda d’activitats previstes pel cap de setmana del 24 al 26 de novembre de 2023

Us avancem les activitats previstes per aquest cap de setmana:

  • Divendres, 24 de novembre de 2023, arrenca el gran recapte d’aliments que estarà en marxa durant tot el cap de setmana a diversos establiments del municipi.
  • Dissabte, 25 de novembre de 2023, Dia Internacional per l’eliminació de la violència de Gènere amb diverses activitats proposades per l’ADVAC. A les 11 h del matí a la biblioteca municipal, club de lectura. Durant tot el matí, celebració de l’Aplec de Bestrecà. A la tarda xerrada del cicle “Parlem de la Vall amb la nostra gent” sobre Sardanes a l’espai cultural cal Marquès a les set, a càrrec de la Fundació Comunitària de la Vall de Camprodon. Cinema,  futbol, i una sortida de raquetes de neu amb lluna plena i les exposicions vigents complementen l’oferta del dissabte.
  • Diumenge, 26 de novembre de 2023, el cinema, les exposicions vigents, el mercat setmanal del diumenge, i l’activitat de la setmana Europea per a la prevenció de residus a càrrec del Consell Comarcal del Ripollès, configuren la resta de propostes pel cap de setmana.

Adjuntem cartells: