L’Agència de Desenvolupament del Ripollès impulsa una jornada de treball sobre esports de muntanya i activitats de natura

El projecte es presentarà dijous 9 de març i la sessió va dirigida a organitzadors públics i privats de curses i activitats a la muntanya, treballadors del sector turístic i representants d’institucions públiques i de l’administració. Consulteu teu aquí el programa complet de la jornada.
L’Agència de Desenvolupament del Ripollès donarà a conèixer aquest mes de març el projecte “Anàlisi i potencialitats dels esports de muntanya i activitats de natura a la comarca del Ripollès”; un pla subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) –en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local- i que compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.
Xavier Juncà, president de la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall de Camprodon, fa una crida a la participació i avança que “es tracta d’un projecte altament beneficiós per la Vall i pels municipis, com Camprodon, que en formen part”. En aquesta línia, Juncà referma que “la Vall és una zona amb un gran potencial i idònia per la pràctica i el gaudi d’activitats de natura i esportives”.
La presentació del projecte es durà a terme aquest proper dijous 9 de març (18 h.) a la seu de l’ens a Ripoll durant una jornada de treball adreçada a organitzadors públics i privats de curses i activitats a la muntanya, treballadors del sector turístic, ajuntaments i a tècnics municipals i representants comarcals.
Per participar de l’activitat cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça rmolina@ripollesdesenvolupament.com.
 
Jornada d'activitats a la natura