L’activitat “Anem al Mercat” del programa Estalvi Energètic i Pobresa Energètica arriba diumenge a Camprodon

L’activitat “Anem al Mercat” del programa Estalvi Energètic i Pobresa Energètica arriba diumenge a Camprodon. Es tracta d’una parada informativa el dia del mercat municipal, el diumenge, que situada als 4 cantons (Plaça Cèsar Augusta Torras) farà difusió sobre sensibilització energètica. Aquesta iniciativa, promoguda per la Diputació de Girona, serveix per a fomentar l’estalvi energètic i el coneixement dels hàbits a partir de les característiques físiques de les llars de la població on participa la parada.
Simbolitza la parada de mercat, que coneixem des de fa anys, però que ofereix consells sobre com fer un ús energètic eficient de casa nostra a partir de consells d’ús per a cada un dels elements de la llar. Durant les 3 hores de sessió d’aquesta activitat, les dues persones que dinamitzin la parada energètica, faran enquestes i es recolliran les inquietuds dels camprodonins/es. A més a més, les persones que col·laborin en l’enquesta participaran en un sorteig d’un estudi energètic gratuït de petit format per a casa seva.
Així doncs diumenge “Anem al Mercat” on les dues persones tècniques de la Diputació de Girona, amb diferents materials i recursos per fomentar l’estalvi energètic a les llars, ens atendran a la plaça Cèsar August Torras de 10 h a 13 h.