La XXI edició del Curs Internacional de Música Isaac Albéniz ja escalfa motors

El prestigiós Curs Isaac Albéniz arrencarà el diumenge dia 10 de juliol i finalitzarà el dissabte 16, després de sis dies de formació, adreçada a estudiants de Grau Mitjà, Superior i Postgrau de piano, violí, violoncel i música de cambra. 

Així doncs, els alumnes tindran l’oportunitat d’aprendre les lliçons en un magnífic entorn, la vila natal del compositor Albéniz, i de la mà dels millors professors coneguts internacionalment dins el panorama musical. Els docents de piano seran Gennady Dzubenko, Rafael Salinas, Xavier Barbeta i Alba Ventura; violí serà a càrrec de Raquel Castro; violoncel de Laia Puig; i Larisa Loginova impartirà classes de repertori.

El curs clourà amb un concert dels alumnes, el dia 16 a les 11.00 hores al Monestir de Sant Pere de Camprodon, durant el qual podran demostrar les habilitats apreses i on s’entregaran beques i premis.

Aquest esdeveniment és una realitat gràcies al patrocini de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i la Sociedad de Artistas Intérpretes o Ejecutantes (AIE) i per la incondicional ajuda de tots els col·laboradors, així com de la parròquia de Santa Maria per la cessió del Monestir i de l’Escola Dr. Robert per la de les seves aules.