La Volta Ciclista a Catalunya travessa Camprodon!

Un any més, els esportistes d’elit han deixat una imatge pel record: el seu pas pel bell mig de la nostra vila. Ha estat durant l’etapa 3 de la competició.
Podeu donar un cop d’ull a l’àlbum de fotos del nostre canal de Facebook.
La Volta Ciclista a Catalunya, la tercera prova de ciclisme per etapes més antiga del món després del Tour de França i el Giro d’Itàlia, ha tornat a Camprodon. En aquesta edició, i en concret en l’etapa 3 que va tenir lloc el dimecres 27 de març, els ciclistes van fer front a una autèntica prova de resistència, on els millors escaladors del món es van batre en una jornada de muntanya clau que va culminar a Vallter i Setcases. El guanyador de l’etapa va ser Adam Yates (Mitchelton-Scott), tot i que Thomas De Gendt (Lotto-Soudal) continua amb el mallot de líder posat.
La tercera etapa va donar el tret de sortida a arran de mar, des de Sant Feliu de Guíxols. A partir d’aquí, els ciclistes es van endinsar en la demarcació de Girona, passant, en el tram final, per la Vall de Camprodon. Concretament, per Oix i Beget, Rocabruna i Camprodon. La nostra vila va ser testimoni de com els competidors travessaven a tota velocitat pel nucli antic, des de la Carretera de Sant Joan al Passeig de la Muralla i els carrers Catalunya, Sant Roc (passant per sota el Pont Nou), Isaac Albèniz i sortint per la Carretera de Setcases. L’etapa va concloure al cim de l’estació de Vallter 2000, passant abans per Llanars i Setcases. L’etapa 4 de la Volta, que ha tingut lloc aquest dijous 28 de març, ha sortit des de Llanars.
Arribada a Vallter 17
La Mancomunitat de la Vall de Camprodon i la Volta, estrets col·laboradors
Durant la jornada del dimecres, el regidor de l’Ajuntament i President de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, Xavier Juncà, va recollir el reconeixement que la Volta va entregar a la Mancomunitat com a mostra d’agraïment i de suport, i per fer possible que la Vall sigui escenari de la competició. L’organització de la Volta a Catalunya va fer entrega del cartell oficial emmarcat d’aquesta edició. La prova també és possible gràcies a la implicació i participació dels ajuntaments dels sis pobles de la Vall, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Vallter 2000.
Podeu fer una ullada al recull d’imatges de la jornada que trobareu en el nostre canal de Facebook.