La Volta 2018 passarà per Camprodon els dies 21 i 22 de març

El 80% dels equips i persones que mobilitzarà la Volta s’allotjaran a la Vall de Camprodon.
volta_62_quintana
La Vall de Camprodon serà escenari de dues de les etapes de muntanya més exigents de la Volta Ciclista a Catalunya 2018. Serà els dies 21 i 22 de març, la primera amb arribada a Vallter 2000, i la segona amb sortida des de Llanars. L’organització de la Volta anunciarà el pròxim dia 8 de març tots els detalls del recorregut. Està previst que la cursa passi per diversos nuclis del municipi, així com per sota de l’emblemàtic Pont Nou. El pas de la Volta per la Vall de Camprodon és un projecte que encapçala l’Ajuntament de Camprodon, juntament amb els ajuntaments de Setcases, Llanars, Vilallonga de Ter, la Mancomunitat i Vallter SA.
L’arribada d’aquesta prova ciclista de gran rellevància suposa una excel·lent oportunitat de promoció per a tota la Vall de Camprodon. Segons el regidor de Turisme, Activitat i Promoció Econòmica, Xavier Juncà, la Volta “ens permet vincular l’esport d’alt nivell amb el territori, esdevenint un gran aparador per posar en valor tots els atractius i encants de Camprodon i de la Vall”.
Cal destacar que l’Ajuntament de Camprodon, així com els ajuntaments de Setcases, Llanars, Vilallonga de Ter i la Mancomunitat de la Vall de Camprodon han fet un important esforç econòmic. S’estima però que el retorn directe en el territori sigui proper a tres vegades la inversió realitzada. Aquesta estimació s’ha calculat d’acord amb el nombre de persones que faran nit a la Vall de Camprodon, 653 de les 805 que mobilitza la Volta a Catalunya (un 81,12% del total), doblant, així, el nombre d’establiments hotelers implicats.