La vila viu un intens cap de setmana de Tots Sants

La Fira del Formatge, la Fira del Playmobil (que ha rebut més de 9.000 visitants) i l’exposició “Mirades i Mans” del carrer València marquen un cap de setmana allargat pel pont de Tots Sants. Durant tres dies, un gran nombre de veïns i visitants han omplert el centre de la vila.

Camprodon ha viscut un cap de setmana farcit d’activitats lúdiques, festives i culturals. D’aquesta manera, la vila ha donat la benvinguda al mes de novembre tot acollint dues propostes principals: la Fira del Playmobil i la Fira Internacional del Formatge. Amb la primera, famílies senceres van poder gaudir d’un esdeveniment únic i especial dirigit a infants i nostàlgics de la joguina, que va obtenir una gran acollida, amb més de 9.000 visitants. Playmobils, nens i adults van conviure en un mateix escenari: els carrers de Camprodon i el Pavelló Vell.

En canvi, els més formatgers van tenir l’oportunitat de degustar, durant els tres dies de pont, els millors productes i sabors a la Fira del Formatge 2019, que va oferir activitats, tallers, jocs infantils i un variat catàleg gastronòmic relacionat amb l’univers del formatge.

A més, la mostra fotogràfica “Mirades i Mans” va ornamentar el carrer València. L’exposició, organitzada per l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar, es podrà veure fins a l’1 de desembre.

Les tres propostes van atreure un gran nombre de gent, i van obtenir una bona resposta per part de vilatans i visitants. La intensa activitat del cap de setmana ha coincidit i s’ha sumat al pont i celebració de Tots Sants. Segons l’alcalde, Xavier Guitart, “encetem el novembre amb plena energia, amb propostes que serveixen per dinamitzar el municipi i reivindicar els actius del nostre territori. A més, demostrem que quan arriba el fred, els camprodonins i camprodonines no ens quedem a casa: ens animem i seguim omplint els carrers de vida”.

 

EIUB4TLWkAAhuYm

 

EIUB4TKWsAAs8aI

 

EIUB4TTXkAUOGCI

 

Amb el suport de: 

Diputació de Girona Logo