La Vall de Camprodon acull amb èxit el Ripollès Discovery Walking

El festival de senderisme dels Pirineus va tenir lloc el cap de setmana del 28 al 30 de juny, i en el marc d’aquest, es va dur a terme una ruta fotogràfica per Creixenturri i una jornada de senderisme pel Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.
Del 28 al 30 de juny, la Vall de Camprodon va acollir part de la programació del Ripollès Discovery Walking, un projecte de cooperació territorial que arriba a la quarta edició. Per aquest motiu, es van celebrar dues activitats que van permetre descobrir a fons la Vall i altres racons de muntanya del Ripollès. Més concretament, per una banda es va dur a terme una Ruta fotogràfica per Creixenturri de Camprodon, una combinació perfecte de senderisme i fotografia de la mà de Phototrekking que va permetre als assistents gaudir d’una ruta pels voltants de Camprodon amb moltes opcions fotogràfiques, acabant al càmping Vall de Camprodon, amb un tastet de galetes Birba.
Per l’altra, també va tenir lloc una ruta de descoberta del Circ d’Ulldeter i l’antic refugi de la Vall de Camprodon. Els participants van gaudir de l’entorn que ofereix el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser de la mà dels Guies Nord Sud, amb la finalitat de visitar el naixement del Ter. La jornada va incloure un tastet de formatges de Roura Soler durant la ruta.
Aquests festivals s’organitzen al llarg de l’any, de maig a octubre, amb activitats guiades per a tots els gustos i públics. Enguany, l’organització destaca l’alt índex de participació: una vuitantena de persones van gaudir de les diferents activitats de l’esdeveniment.
Ripolles Walking