La torre de telecomunicacions comença a prendre forma

Els operaris ja treballen en la instal·lació de l’estructura metàl·lica de la torre, una infraestructura que permetrà acabar amb els problemes de cobertura que pateixen els nuclis de Rocabruna, Beget, Salarça, Bolòs i Font Rubí.
WhatsApp Image 2018-04-23 at 13.19.42(6)
Les obres de la torre de telecomunicacions avancen segons els terminis previstos. Un cop finalitzada la primera fase del projecte, consistent a obrir el camí que arriba fins al lloc exacte on s’ubicarà el repetidor i a realitzar la fonamentació d’aquest, els operaris ja han començat a instal·lar l’estructura metàl·lica de la torre i la caseta. D’aquesta manera l’Ajuntament manté el seu compromís d’acabar aquest 2018 la tan reivindicada torre de telecomunicacions, una infraestructura prioritària en el territori per resoldre el dèficit de cobertura que pateixen els nuclis de Rocabruna, Beget, Salarça, Bolòs i Font Rubí.
“Ens complau comprovar que les obres, després de tants anys, estiguin tan a prop de culminar-se. Tot avança com estava previst i aviat podrem dir que tenim plena cobertura en aquesta part del terme municipal”, afirma l’alcalde, Xavier Sala.
Un cop estigui instal·lada la torre s’iniciarà la segona fase del projecte, que consistirà a estendre una línia de baixa tensió d’1,5 quilòmetres per subministrar de corrent la torre. La torre de telecomunicacions s’aixeca en una finca privada en sòl no urbanitzable del Serrat dels Boixos, a Montagut i Oix (Garrotxa). Aquest emplaçament permetrà donar la màxima cobertura possible, generant el mínim impacte ambiental i garantint l’optimització dels recursos disponibles.