La tornada a la muntanya!

Reserva’t el cap de setmana del 11-12 i 13 de setembre per a la tornada a la muntanya, t’espera el “Mountains Sports Festival”. Tres dies per gaudir de la muntanya en una proposta que es presenta com una festa de l’esport, pensada per a tota la família i públics, i realitzada al cor del Pirineu de Girona a Camprodon.
L’objectiu de l’esdeveniment és el de donar a conèixer les múltiples possibilitats que el Pirineu de Girona ofereix per a la pràctica d’esports de muntanya. El festival esdevindrà un punt de trobada on els amants de l’esport i la natura gaudiran amb una gran oferta lúdica i cultural que comptarà amb diverses activitats com xerrades, tallers, una zona infantil, projeccions de pel·lícules de muntanya, excursions i concert.
Un cap de setmana llarg per provar les habilitats esportives i participar en exhibicions de trail running, mountain bike, escalada, trekking o nòrdic walking. Aquestes activitats estaran distribuïdes per diferents punts neuràlgics de Camprodon.
Les etiquetes del festival, perquè la gent interactuï a xarxes i comparteixi la seva experiència, seran #MountainSportsFestival, #visitcamprodon i #guiesnordsud .
El projecte reafirma una vegada més la voluntat d’aquest ajuntament per impulsar iniciatives que impliquin la col·laboració entre el sector privat i públic, i a través de les quals es dinamitzi el calendari de la vila amb una oferta transversal, que reverteixi en l’àmbit social, econòmic i turístic, i serveixi per exposar els atractius que tenen Camprodon i la Vall.

Aquí teniu les activitats esportives que se celebraran: