La teva disfressa té premi!

El Carnaval de Camprodon es reinventa i la millor disfressa tindrà premi. La regidoria de festes, d’acord amb les recomanacions sanitàries actuals, ha decidit fer un concurs de disfresses a xarxes socials on es premiarà la participació de particulars i establiments. Pels ciutadans que hi vulguin participar es tracta de disfressar-se, fer-se una fotografia en un lloc emblemàtic de Camprodon, i pujar-la a xarxes socials amb l’etiqueta #disfressacamprodon21 o amb la menció @visitcamprodon. El mateix passa amb els comerços que vulguin participar-hi, cal que pugin fotografies del personal disfressat dins de l’establiment i/o dels seus aparadors decorats per carnaval amb la mateixa etiqueta i menció: #disfressacamprodon21 i/o @visitcamprodon.
En total hi haurà 8 premis en metàl·lic, dos premis pels establiments i sis per a la població en general, i es premiarà als participats d’acord amb aquestes categories:

-Per a establiments i comerços: premi al millor aparador: 300 €

-Per a establiments i comerços: premi a la millor disfressa: 300 €

-Per a família o grup bombolla: 1r premi: 300 €; segon premi: 200 € i tercer premi: 150 €

-Disfressa individual: 1r premi: 250 €; segon premi: 200 € i tercer premi: 100 €

Un jurat format per entitats, l’ajuntament juvenil i el mateix consistori serà l’encarregat d’escollir els guanyadors.

Pots compartir la teva fotografia a xarxes socials durant tota la setmana vinent i fins al dissabte 13 de febrer de 2021.