La Setmana Santa arriba a Camprodon farcida de propostes

La Mancomunitat Intermunicipal de La Vall de Camprodon ha editat una agenda amb totes les activitats de Setmana Santa que es duran a terme del 7 al 17 d’abril a les poblacions de Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, Setcases i Vilallonga del Ter. Consulta aquí l’agenda d’activitats.
Agenda de Setmana Santa 2017 a la Vall de Camprodon
Camprodon viurà al llarg dels propers dies una de les festivitats més nostrades de la vila. La Setmana Santa arriba, un any més, plena d’activitats lúdiques i culturals adreçades a tots els públics i organitzades per la Regidoria de Cultura i les entitats locals; entre elles, la tradicional Processó dels Sants Misteris, que enguany compleix la seva 31a edició.
Totes les activitats es poden consultar a l’agenda editada per la Mancomunitat Intermunicipal de La Vall de Camprodon que inclou totes les propostes de Setmana Santa que es duran a terme del 7 al 17 d’abril a les poblacions de Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, Setcases i Vilallonga del Ter.
Xavier Juncà, president de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Camprodon, avança que “la Setmana Santa es viu sempre amb expectació i amb il·lusió a la Vall. Per això, crèiem necessari impulsar una acció conjunta que permetés fer arribar de forma pràctica a tots els actors del nostre territori i als veïns i veïnes de Camprodon i de la resta de municipis que integren la Vall,  les més de 50 propostes que es duran a terme al llarg dels propers dies”. En aquesta línia, Juncà també posa en valor “la predisposició i la col·laboració de Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, Setcases i Vilallonga del Ter per poder fer realitat aquest projecte pioner a la Vall”.
L’Ajuntament de Camprodon convida tothom a gaudir de les activitats previstes i agraeix a totes les entitats del poble la seva implicació i col·laboració.