La setena edició del Microclima ens portarà a 4 espais emblemàtics en els seus concerts a Camprodon

Aquest matí s’ha presentat la setena edició del festival Microclima de Camprodon que portarà artistes de gran renom com Joan Rovira, Meritxell Neddermann, Eduard Gener i La Pau per vestir de gala aquesta edició, com que com ja és habitual ens proposa concerts en espais sovint inèdits o de gran bellesa.  La programació s’ha establert per a tots els dissabtes del mes de maig, a les sis de la tarda, i l’entrada és gratuïta per tots els assistents.
Eduard Gener serà qui obrirà el cicle de concerts del Microclima amb una actuació al recinte dels Jardins de l’Hospital, al nucli de Camprodon. El músic de Solsona presenta “Swing de Comarques”, el seu darrer disc, amb una proposta única a Catalunya: cançó d’autor mesclada amb ritmes negres, swing i lletres i històries cuidades. Una setmana més tard, el festival es traslladarà al Santuari del Remei per viure un dels concerts més destacats d’aquesta edició en un dels entorns més emblemàtics de Camprodon, un espai envoltat de natura. Joan Rovira hi celebrarà els 10 anys de la sortida del seu primer disc en el marc d’una gira on reunirà 10 anys d’evolució musical a través dels quatre discs publicats.
El nucli de Camprodon acollirà un altre concert, el 18 de maig, als Jardins de Can Vincke, un espai recentment remodelat que ja havia d’acollir un concert el 2023, però la pluja ho va impedir.
En un entorn amb vistes sobre tot Camprodon, Meritxell Neddermann presentarà “Suelta”, un segon disc en el qual torna a sorprendre la seva sonoritat i el seu talent i hi destaca la versatilitat i la despresa tant en el piano com en la veu.
L’última cita del Microclima serà el 25 de maig a la Capella de la Mare de Déu de les Neus, a Font Rubí, amb La Pau. La cantant, que ja va obrir el Microclima l’any 2019 liderant el projecte La Folie, torna ara a Camprodon amb el seu projecte en solitari. Després d’anys de silenci, aquest 2024 estrena una nova etapa i publicarà el seu primer disc aquest mes d’abril.
Adjuntem el vídeo de la presentació i us convidem a assistir-hi: