La pluja obliga a posposar el concert de The Bazaga's

La previsió de pluja i mal temps per dissabte 23 d’abril a la tarda obliga l’Ajuntament a aplaçar el concert de The Bazaga’s que s’havia de celebrar a les 19h a la Plaça de la Vila
 
L’alta probabilitat de pluja per dissabte a la tarda ha fet que el concert previst de la banda de rock s’hagi de suspendre. Les condicions tècniques que envolten la preparació del concert i l’acústica necessària per a una correcta qualitat del so fan que l’actuació s’hagi de celebrar a l’aire lliure, fet que segons la previsió meteorològica no sembla que sigui possible. A més, els treballs per al muntatge tant dels equips de so i llum com de l’escenografia requereix d’unes hores de feina i una programació segura de l’esdeveniment, circumstància que en aquest moment no es dóna.
 
Per a tot això, s’ha decidit, de mutu acord amb el grup, posposar el concert per tal de poder celebrar-lo a l’aire lliure i amb la preparació tècnica que mereix l’esdeveniment.
 
Des de l’Ajuntament lamentem que la conjuntura climatològica hagi afectat els actes programats d’aquesta Diada i esperem poder anunciar en els propers dies la nova del concert.