La Llar d'Infants Nins programa una xerrada i una jornada de portes obertes per al curs 2019-2020

La xerrada informativa tindrà lloc el dijous 9 de maig, i les portes obertes seran el divendres 10, al matí.  A més, el centre ha anunciat les dates de preinscripcions, que es podran realitzar del 13 al 24 de maig.
Preparant-se per al curs que ve, la Llar d’Infants pública de Camprodon ha organitzat un seguit d’activitats. L’objectiu d’aquestes propostes és orientar i assessorar els pares, mares i tutors, alhora que ensenyar a les famílies com treballa el centre i el seu equip de professionals de cara al curs 2019-2020.
Així, el dijous 9 de maig a les 18 h, tindrà lloc una xerrada informativa. El divendres, 10 de maig, la llar d’infants obrirà les seves portes per tal que les famílies puguin visitar les instal·lacions. La jornada serà de les 10 h a les 11.30 h.  El centre públic ha anunciat també les dates del període de preinscripcions, que serà del 13 al 24 de maig.
Per a qualsevol qüestió o dubte, podeu adreçar-vos a l’adreça electrònica: llarinfants@camprodon.cat, o visitar la seva web: www.llarinfantsnins.blogspot.com.
cartell xerrada, portes obertes i preinscripcions 19-20