La llar d’infants Nins avui fa 50 anys!!!

Avui, festivitat de Santa Teresa, la llar d’infants compleix mig segle de vida! Volem aprofitar per felicitar a totes les persones que d’una manera o altra han contribuït a arribar-hi, per molts anys més!
Per celebrar aquest aniversari, la Llar d’infants ha modificat el seu logotip per deixar constància de l’efemèride del centre educatiu.
Al mateix temps us recordem que amb motiu de la commemoració dels cinquanta anys de la Llar d’infants municipal Nins de Camprodon estem recollint material gràfic que ens ajudi a explicar aquests anys en una exposició de fotografies, del centre i dels seus alumnes, que es farà aviat a l’espai cultural Cal Marquès. Per tant, si teniu fotografies del vostre pas per la llar d’infants, i ens deixeu exposar-les, caldria que ens les féssiu arribar abans del 30 de novembre a l’oficina de turisme.
Si no disposeu de material fotogràfic i ens voleu explicar alguna anècdota divertida o una curiositat del vostre pas per la Llar d’Infants, podeu fer-nos arribar un vídeo en horitzontal al whatsapp de l’Ajuntament 972740005.
Ajudeu-nos a explicar els cinquanta anys de la llar Nins amb la vostra experiència!