La inauguració de Can Roig es durà a terme el pròxim 1 d’abril

Camprodon obrirà les portes de Can Roig el pròxim 1 d’abril en una jornada d’inauguració i portes obertes que s’allargarà durant tot el dia. L’edifici, una casa singular, esdevé sens dubte la representació més important del Modernisme a la comarca del Ripollès. Els primers actes se celebraran a partir de les 12 del migdia, quan tindran lloc els parlaments institucionals per part de representants de la propietat, l’arquitecte del projecte, l’alcalde de Camprodon, Xavier Guitart, entre altres.

Tot seguit es farà una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Montgrins, d’entre les quals en sonarà una composta pel pare del restaurador del projecte. Finalment, es podrà gaudir d’un pica pica i s’entregarà un obsequi als i les assistents. Dins la casa, es podrà visitar una exposició fotogràfica de l’evolució de la restauració de Can Roig

Les obres han tingut una durada de deu mesos, i en aquest període s’han coordinat els treballs que han estat de molta complexitat donada les característiques singulars de la construcció. A partir d’ara, i gràcies a un conveni, l’espai de Can Roig serà d’utilització pública per part de l’Ajuntament de Camprodon.

Els horaris d’accés per poder veure Can Roig el dia de la inauguració seran de 12:00h a 14:00h del migdia i de 16:00h a 19:00h de la tarda.