La Guàrdia Municipal de Camprodon recapta fons per una campanya contra el càncer infantil

Amb la campanya “Por y para los valientes”, el cos policial camprodoní té previst recaptar 400 euros per al futur centre de tractament del càncer infantil que es construirà al costat de l’Hospital Sant Joan de Déu.
La Guàrdia Municipal del Camprodon se suma a la campanya “Polícias por y para los valientes”, integrada per diferents cossos de policia, que té per objectiu recaptar fons per a la construcció del Pediatric Cancer Center, un centre hospitalari pressupostat en 30 milions d’euros que s’ubicarà al costat de l’Hospital Sant Joan de Déu i que es convertirà en el centre de recerca i tractament del càncer infantil més gran del sud d’Europa.
La campanya consisteix en la venda d’Escuts solidaris de roba brodats, que simulen els oficials, al preu de 4€ cadascun. Els veïns i veïnes de Camprodon podran adquirir aquests escuts solidaris a les dependències de la Guàrdia Municipal de la localitat, així com a establiments col·laboradors. En total, s’han editat 100 unitats d’escuts solidaris contra el càncer infantil, amb els quals es preveu recaptar 400 euros per a aquesta causa. En funció de la resposta ciutadana, l’organització de la campanya es podrà plantejar una reedició dels escuts. La iniciativa està causant furor a les diferents xarxes socials, que ja compten amb milers de seguidors.