La gastronomia de Camprodon serà present al Macroclima

Els dies 22, 23 i 24 de juliol Camprodon acollirà el primer festival de gran format celebrat al municipi. Es tracta del Macroclima un cap de setmana ple de propostes, tant musicals com gastronòmiques. El festival oferirà un espai anomenat village on es podran trobar una quinzena d’establiments de Camprodon els quals oferiran tapes per un preu de 2€. Aquest espai serà d’accés lliure i gratuït, i també acollirà concerts oberts al públic. El village obrirà  divendres i dissabte de les 18h a la una de la matinada, i diumenge de les 11h a les 14h. El divendres i el dissabte al vespre, entre les 20h i les 22h, abans de l’inici dels concerts de nit, s’oferiran les tapes camprodonines. També hi haurà servei de bar.

La quinzena d’establiments que participaran de l’oferta gastronòmica seran: Bo i fet, Carnisseria Pairó, Cucut, Els Castanyers, La Petita Creperia, La Rústica, Forn Sant Roc, La Coixinera, Pastisseria Pujol, Bastiments Aventura, Cal Marquès, Cal Xec, Mític, La Vall i Tarannà. A més, el divendres també hi haurà La Tartana, una food-truck divulgativa del patrimoni gastronòmic del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura. I els concerts gratuïts aniran a càrrec Esther, Gessamí Boada i Sara Roy.

Per altra banda, la part central i de més pes del Macroclima consistirà en els quatre concerts de gran format pels quals cal comprar entrada prèviament o a taquilla el mateix dia del concert. Com a caps de cartell i inici del festival, Els Pets presentaran el seu nou disc amb una proposta de més de dues hores i una impressionant posada en escena. També s’hi podrà gaudir del Pot Petit, Ramon Mirabet i Pau Alabajos acompanyat de la Banda Santa Cecília d’Atzaneta del Maestrat.