La fundació MAP s’instal·la a Camprodon

Un cop superat el brot de coronavirus, que va afectar tant al personal com als usuaris de la Fundació MAP, l’entitat social Ripollesa ha reprès l’activitat dels serveis diürns amb la creació de grups bombolla estables que s’han distribuït per diferents espais i poblacions, complint el doble objectiu de protegir al màxim les persones i també el d’acostar-les al seu entorn natural.
Amb aquest nou plantejament a Camprodon s’ha començat a prestar el servei al municipi pels usuaris de la Fundació MAP de la zona, concretament en un espai en desús de l’edifici de Cal Marquès, on de dilluns a divendres es realitzen activitats de 9 del matí a 5.30 de la tarda.
D’aquesta manera, es redueix la mobilitat, s’evita el desplaçament fins a la seu de Ripoll i les persones poden gaudir de les activitats del seu entorn que, de moment, es limiten a sortides a l’aire lliure.
L’alcalde de Camprodon, Xavier Guitart, ha valorat molt positivament aquesta experiència que “permet als usuaris interactuar en el seu entorn natural i contribueix a millorar la seva integració i participació tant en diversos projectes com en el mateix dia a dia del municipi” i ha afegit que “tots hi guanyem amb aquesta nova proposta de la Fundació MAP”.
Aquests primers dies d’activat al nou espai els usuaris estan fent treballs manuals amb la finalitat de decorar aquest nou espai a on duen a terme l’activitat.