La Fira de la Galeta endolcirà Camprodon!

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 5 i 6 d’octubre, i incorporarà una àmplia oferta gastronòmica que es veurà reforçada amb un munt de propostes culturals, artístiques i lúdiques. 
La inauguració a càrrec d’en Peyu, el concert de Joan Dausà, activitats infantils o la demostració de cuina, són alguns dels grans protagonistes d’aquesta segona edició. Consulteu tot el programa aquí.
Després d’una primera edició exitosa i de rebre una gran resposta per part del públic, torna la Fira de la Galeta, una fira innovadora centrada en l’univers de la galeta, i que agruparà a artesans de diferents tipologies de galetes i dolços. La iniciativa, promoguda per l’Ajuntament de Camprodon, tindrà lloc el proper cap de setmana, dies 5 i 6 d’octubre, i en aquesta segona entrega arribarà carregada d’activitats, propostes per a tota la família i, és clar, una llaminera i dolça oferta gastronòmica que funcionarà sobre dos eixos principals: els productors artesans amb una gran experiència i ofici a les seves espatlles i, en segon lloc, amb la presència de productes ‘km0’, 100% gironins.
Enguany, la fira reforça el seu caràcter transversal i es complementarà amb un programa d’animació i dinamització d’activitats familiars, pensats per a tots els públics i gustos. Durant els dos dies, podreu gaudir de propostes com cursos, música en directe, espectacles, tallers i demostracions gastronòmiques, entre altres. De fet, la inauguració de la fira anirà a càrrec d’en Peyu, un dels humoristes amb més renom de Catalunya (serà el dissabte 5, a les 12.30 h a l’Espai U d’Octubre). El diumenge 6, a més, podreu gaudir del concert de Joan Dausà (12 h a l’Espai U d’Octubre). La fira també fa una crida als nens i nenes que la visitin, perquè pintin una capsa gegant de galetes, amb l’activitat “Pintem Birba”. Tot plegat, en un ambient immillorable i una atmosfera de germanor i diversió.
Camprodon, una vila amb història llaminera
Xavier Guitart, alcalde del municipi, convida tothom a participar “en un esdeveniment que s’ha consolidat amb només dues edicions, i que ja s’espera amb moltes ganes. La Fira de la Galeta és una oportunitat per reivindicar la nostra relació amb el món de la galeta, i la gastronomia de proximitat i qualitat que oferim aquí”. L’alcalde també destaca que la fira representa un gran expositor que posa en relleu els actius gastronòmics i territorials de Camprodon i de la Vall i, a més, dinamitza l’agenda lúdica de la vila, ja que “el públic podrà passejar i tastar marques com Birba, Jaumets o de la Pastisseria Duran, entre moltes altres, mentre gaudeix d’una àmplia oferta cultural com concerts, espectacles i activitats”, assegura Guitart.
A més, la fira implica diferents punts estratègics del nucli de Camprodon, on es durà  a terme l’esdeveniment i on s’acolliran les propostes. Enguany, aquests són la plaça de la Vila, la plaça del Carme, el carrer Catalunya, el carrer Sant Roc, l’Espai U d’Octubre, el carrer València i la plaça Santa Maria.
Teniu tota la informació detallada i l’agenda d’activitats a la pàgina web de l’esdeveniment: http://www.firadelagaleta.cat/ o bé al díptic informatiu, que teniu disponible en aquest enllaç.
PRJ940FiraGaletaCamprodon19_Cartelllogos-01