La Fira de la Galeta amb més artesans galeters que mai

El Museu de Galetes Birba ha acollit la presentació de la 4a edició de la Fira de la Galeta de Camprodon. L’1 i 2 d’octubre el municipi posarà en valor un dels seus productes més autèntics i tradicionals en una edició on assistiran fins a 10 artesans galeters vinguts d’arreu del territori català. Àusias Ballart, responsable de Kosmo Eventus, empresa organitzadora de la fira, ha avançat que s’hi podran trobar galetes per a celíacs i també per a gossos.

La música també jugarà un paper important i durant el cap de setmana es podrà gaudir dels concerts de Suu, Ginestà i Guillem Roma. Enguany l’encarregada de donar el tret de sortida a la fira i d’oferir una de les demostracions culinàries serà Gessamí Caramés, del programa Cuines de TV3.

Tampoc faltaran les activitats i tallers pel públic familiar ni els comerços locals que emplenaran el carrer València i Sant Roc per vendre les galetes Birba i els seus productes.

’Camprodon és el lloc idoni per celebrar una fira d’aquest tipus per la tradició galetera que té des de sempre’’, ha assegurat durant la presentació Anna Pujol, de la pastisseria Pujol de Camprodon. Per la seva banda, l’alcalde, Xavier Guitart, ha explicat que ‘’sense la gent del poble i els comerços la fira no podria ser una realitat’’, i ha animat a tothom a ‘’implicar-se i gaudir-ne’.