La Festa Major de Sant Patllari 2017, a punt!

L’Ajuntament convida tothom a compartir la festa a les xarxes socials amb l’etiqueta #STPT17 i a gaudir de les novetats i de l’ampli i variat ventall de propostes lúdiques i culturals. Podeu descarregar-vos el programa complet aquí. 
No et perdis el vídeo promocional de la festa.
Programa de Festa Major 2017
El mes de juny és sinònim de festa a Camprodon. Un any més, el municipi es prepara per acollir dies de gresca, emoció, diversió i cultura durant la Festa Major de Sant Patllari d’aquest 2017.
Enguany, la festivitat tindrà lloc del 20 al 25 de juny i anirà acompanyada d’importants novetats i de propostes i activitats lúdiques i culturals per a tots els públics i adaptades als gustos i interessos dels veïns i veïnes i visitants. Anna Colomer, regidora de Cultura i Festes, explica que “es tracta d’una festa transversal en la qual hi haurà concerts, teatre, esport, espectacles infantils, accions solidàries, ball, cultura popular, etc.”. No et perdis l’entrevista a Anna Colomer.
Clownia Festival
Entre les grans noves propostes de la Festa Major de Sant Patllari d’enguany hi ha la inclusió en el programa d’activitats del Clownia Festival, que aquest 2017 passarà per Camprodon en la seva jornada inaugural. Xavier Sala, alcalde de Camprodon, assegura que “el Clownia serà una oportunitat única per sumar, fer convergir i compartir el bo i millor d’aquests dos esdeveniments que són d’autèntica referència a la comarca i, en el cas del Clownia Festival, també arreu del país”.
El Clownia portarà a la vila alguns dels grups musicals catalans més importants del panorama actual, com ara, Muchacho & Los Sobrinos, Gertrudis, Atupa i PD Pausa.
Consulta ja totes les activitats i el programa íntegre de la Festa en aquest enllaç.