La cinquena edició del festival Microclima de Camprodon portarà Obeses, Tarta Relena o Joan Colomo

Aquest matí s’ha presentat el cartell de concerts del Festival Microclima de Camprodon. La programació cultural de música s’obre, al municipi, amb aquest cicle d’actuacions a l’aire lliure que aquest any arriba a la cinquena edició. Un festival que es caracteritza per la seva essència i format de proximitat, apostant per descobrir nous espais i nuclis al municipi. En total s’han programat fins a cinc concerts, els dissabtes de maig i juny, i s’estrenaran dues noves localitzacions.
Així doncs, Sant Miquel de Cavallera, al nucli de Serra Cavallera, i la Font del Botàs acolliran per primera vegada concerts del festival, convertint-se en les dues noves ubicacions d’aquesta edició del Festival. També repetiran com a seus del festival el Passeig Maristany, i el municipi de Beget amb l’esplanada de davant el Monestir de Sant Pere, dos espais que han acollit concerts des de la primera edició del festival.
El cartell arrenca el 14 de maig amb Joan Colomo i segueix el 21 de maig amb Obeses, 28 de maig Agnès Algueró, 4 de juny Tarta Relena, i 11 de juny amb Montse Castellà. Tots els concerts començaran a les 19 hores i seran gratuïts amb entrada lliure.

Més informació sobre els concerts a la web del festival: MICROCLIMA