La Biblioteca de Camprodon reactiva el servei de préstec de llibres

Per evitar la propagació del Covid-19, es recomana que els usuaris demanin els llibres de forma virtual: a través del correu biblioteca@camprodon.cat o del telèfon 972130628.

L’equipament celebra l’última sessió del Club de Lectura de la temporada de forma digital, amb material creat pel coordinador Ramon Alabau. Podeu accedir als vídeos amb aquest enllaç.

La Biblioteca de Camprodon ha reprès el servei de préstec de llibres i material, que torna a funcionar amb normalitat, tal com s’oferia abans de la crisi sociosanitària del Covid-19. A partir d’ara s’hauran de seguir, però, un seguit de mesures: s’habilitarà un compartiment que servirà per dipositar o recollir els préstecs, per tal que aquests passin pel període establert de quarantena.

Podeu contactar amb la biblioteca a través del correu biblioteca@camprodon.cat, o bé trucant al telèfon 972130628. Els veïns es podran acostar i preguntar pel llibre que desitgin de forma presencial al personal de l’equipament, tot i que us recomanem que, de moment, ho feu seguint les mesures de distància per a evitar qualsevol risc de contagi.

Biblioteca Municipal

El Club de Lectura se celebrarà virtualment

Tal com estava programat, la biblioteca ofereix virtualment l’última sessió del Club de Lectura amb el títol Aquest deu ser el lloc, de Maggie O’Farrell, publicat en català per l’Altra Editorial. Es tracta d’una novel·la enlluernadora i íntima sobre el pes del passat, de les tries i les renúncies, i sobre qui som i en qui ens convertim quan busquem el nostre lloc al món. La jornada es proporciona de forma virtual a través del moderador i coordinador, Ramon Alabau. Podeu accedir al material amb aquest enllaç.

L’Elena Moreno, responsable de l’equipament cultural de la vila, destaca que enguany el Club de Lectura de la Biblioteca de Camprodon ha estat un dels que ha tingut més èxit d’assistents en tot el Ripollès i la Garrotxa. La bibliotecària explica que “ni la pandèmia ni la distància han pogut amb les nostres ganes de trobar-nos, llegir i debatre sobre literatura”. I afegeix: “ens veiem l’any que ve amb l’energia renovada i molta il·lusió, i esperem que el Club tingui la mateixa rebuda. Gràcies a tots els lectors i lectores de Camprodon i la Vall de Camprodon!”.

L’Elena ens ho explica en aquest vídeo: