La 99a Volta Ciclista a Catalunya passarà per la Vall de Camprodon

Els dies 27 i 28 de març, el recorregut de la competició passarà per la Vall de Camprodon. El dia 27 de març ho farà per l’estació de Vallter 2000 i Setcases, i prosseguirà el 28 de març, en l’etapa que surt de Llanars fins a arribar a La Molina.
La Vall de Camprodon serà escenari de la Volta Ciclista a Catalunya. Dimecres passat, 30 de gener, va tenir lloc la presentació oficial de la 99a edició d’aquest esdeveniment, on es van revelar algunes de les claus i les novetats de la prova. L’acte, celebrat a l’INEFC Barcelona, va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, i el regidor de Turisme de Camprodon i president de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, Xavier Juncà.
En aquest sentit, Xavier Juncà ha destacat “la importància del fet que, fins a dues etapes, passin per la Vall de Camprodon. I ha afegit que “això vol dir que el nostre territori estarà als ulls de molta gent, perquè la Volta és un esdeveniment esportiu d’abast mundial”. Juncà ha assegurat que és una gran notícia per als camprodonins i per als amants del ciclisme. “Això servirà per impulsar el paisatge i el turisme a Camprodon, sens dubte idoni per aquest tipus de proves, com es demostra al llarg de l’any”, ha subratllat.
Més de 1.000 km repartits en 7 etapes.
La Volta començarà a Calella. La segona etapa passarà per Mataró i Sant Feliu de Guíxols. El recorregut continuarà per la Vall de Camprodon. En concret, l’etapa del dia 27 de març finalitzarà a l’estació de Vallter 2000 i Setcases, i prosseguirà el 28 de març, en l’etapa que surt de Llanars fins a arribar a La Molina. Seguidament, el traç de la competició arribarà a Puigcerdà, passarà per Sant Cugat i continuarà per Valls i Vila-seca. Com els últims anys, l’arribada tindrà lloc a Barcelona. En total, més de 1000 km repartits en 7 etapes.
La Volta a Catalunya, la tercera prova de ciclisme per etapes més antiga del món després del Tour de França i el Giro d’Itàlia, es disputarà del 25 al 31 de març. Podeu consultar tota l’actualitat i el recorregut de la competició a la web oficial.
6225d