La 3a edició de la Isard Atac BTT torna aquest setembre

Aquesta cursa de muntanya és única en el territori: ofereix 115 km de recorregut, a 2.500 m d’altitud i 4.100 m de pendent i 5.750 m de baixada.
Els dies 8 i 9 de setembre torna la Isard Atac BTT, la prova de mountain bike de més altura del Pirineu català. Una cita imperdible pels amants de la muntanya i el ciclisme tot terreny, que enguany arriba a la tercera edició i que ofereix 115 km de recorregut, a 2.500 m d’altitud i 4.100 m de pendent i 5.750 m de baixada. La cursa té aquest nom perquè passa per una zona coneguda com a “Territori d’Isard”, un àrea del Pirineu on hi habiten molt d’aquests animals.
La competició no només vol posar a prova la resistència i força dels participants, sinó, sobretot, exposar la Vall de Camprodon amb tota la seva riquesa natural i bellesa paisatgística. La Isard Atac BTT comença a Vallter i té l’arribada a Camprodon, travessant el Parc Natural de les capçaleres del Ter i el Freser, i passant per 3 reserves naturals franceses: Mantet, PY i Prats de Molló la Preste.
El regidor d’Esports de Camprodon, Xavier Rigat, ha destacat que “cada any, molts ciclistes de muntanya esperen aquesta carrera amb expectació. No és per menys: és un referent pel seu caràcter polivalent, i està molt ben valorada perquè passa pels racons més màgics i preciosos del Pirineu”. A més, Rigat veu en l’esdeveniment “una oportunitat per promocionar la Vall de Camprodon i mostrar la seva essència”.
La Isard Atac BTT, organitzada per l’Ski Club Camprodon amb la col·laboració d’Sports Events 360, té un nombre limitat d’inscripcions perquè involucra parcs naturals protegits. Les inscripcions estaran obertes fins el 31 d’agost o fins a arribar al límit de places. Trobareu tota la informació a www.isardatacbike.com.

mid-isardatac