KMINART anima als artistes locals a participar en una ruta creativa i saludable que passa per Camprodon

Neix un projecte artístic, Kminart, que vincularà municipis del Ripollès a través d’una ruta en 7 etapes per descobrir territori i conèixer artistes de casa nostra a través de les seves obres efímeres. Es tracta d’un projecte transversal, d’art i senderisme, que fa servir majoritàriament la xarxa de senders d’Itinerànnia, per traçar una ruta lliure i bidireccional que uneixi, en 7 etapes, les principals poblacions del Ripollès amb la construcció de nombroses instal·lacions artístiques fetes a partir de natura, com a matèria primera. El projecte està obert a artistes professionals i amateurs, gent creativa, que vulguin mostrar el seu art!
La mostra també compta amb un concurs, on es premiarà les creacions més sorprenents, dels artistes participants. El concurs està adreçat a totes les persones majors d’edat que simpatitzen amb les intervencions artístiques a la Natura. Es pot participar tant a títol individual com formant part d’un grup o col·lectiu. Es pretén despertar la creativitat dels veïns i veïnes de les poblacions per on travessa la ruta. Per participar cal inscriure’s prèviament al correu electrònic: artistic@kminart.cat.
El termini d’inscripció romandrà obert fins a les 23:59 hores del diumenge 24 d’abril de 2022. Per a més informació visita la pàgina web de KMINART o consulta les bases AQUÍ!